Kampósorrú Totojmász a veszélyes ragadozó

Békéscsaba és környékén él egy rejtélyes állat. Rendkívül veszélyes, főleg mikor még fejlődési fázisban vannak. Több háziállat és kiránduló eltűnése köthető hozzá. de ezt nem tudták egyértelműen bizonyítani, de vannak szemtanúk az állat létezésére. P.Nikolett és Sz.Nikolett találkozott egy kisebb csapattal, azóta folyamatosan félnek ettől a kegyetlen ragadozó életmódot folytató emlőstől. A totojmász mindent megeszik ami az útjába kerül, még a csontot is meg tudja emészteni, így az áldozatából nem marad semmi se. Kovács János erdőkerülő ezt a képet készítette a Kampósorrú Totojmász csapatról, mielőtt esti órákban eltűnt és azóta iseltűnt személy, de mindenki tudja mi lett a sorsa szegény erdőkerülőnek.

E4bXxyW92k-2.png

Totojmászt eddig még nem találtak elhullottan se, mivel mikor elpusztul, megeszik a társai. Egyedül P.Nikolett készített fényképet a Totojmászról, mikor sikerült elmenekülnie, a Pósteleki erdő mellett található raj elől. A képen az állat középen látható, ez idáig az egyetlen világosban készült kép erről a bestiáról.

Mystery animal-72.jpg

A képen egy kifejlett példány látható ami már nem vadászik, hanem a kicsi példányok böfögik fel az ételt számára. A két hölgynek az volt a szerencséje, hogy nem a fiatal példányokba ütköztek, hanem a vadászatra lusta, kifejlett példányra., de így is halálra rémültek. Ha esetleg beleütköznek egy fiatal csapatba, akkor valószínű megeszik, de akkor is meneküljenek, ha ilyen felnőtt példányba botlanak.

Címkék: humor állat rejtély kampósorrú totojmász P.nikolett

A bejegyzés trackback címe:

https://orultelme.blog.hu/api/trackback/id/tr305069052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása