Obama a bankrabló

 2011.01.22. 22:53

Hallottam ma a rádióban egy hírt, egy bankrabló Ausztriában Obama maszkban fosztogatja a bankokat, mindig  ugyazokkal a megrögzött szokásokkal és azt is tudják hogy helyi lakos, ivel helyi tájszólással beszél. Belegondoltam ha én ugyanezt tenném biztos hamar lebuknák, mert nem valószinű, hogy a jóember 2 méteres és 130 kilós, mivel hamar le lehetne akkor szükiteni a kört. Milyen maszkokat lehetne választani ?

Gyurcsány? Ha belépnék a bankba Fletó maszkkal, valószinű nem hinnének el semmit se, amit mondok és jól kiröhögnének, vagy pedig jól meglincselnének.

Orbán? Biztos megkérdeznék, akkor most a pénz kétharmadát kérem? Vagy pedig beszédem alatt észrevenném, kiürült a bank, jól meguntak , és hazamentek.

Valamelyik LMP vezér? Na akkor tuti senki se emlékezne rám. Valaki tudna kapásból mondani egyetlen egy LMP politikust is?

Vona Gábor? Ááá,  az tök hitelteltelen lenne, elmondanám bankrablás alatt, hogy ha nem kapom meg a pénzt csendört hivok, meg különben is Magyarország felemelekedésére kellene a pénz, meg amúgyis az ország vérkeringésébe kerülne a pénz, ha magyar áruk boltjában költöm el azt.

Talán Robin Hood lenne a legjobb, legfeljebb menekülés közben a pénz felét szétszórnám az emberek között.

Úgy vélem bankot rabolni, nem helyes dolog, de úgy érzem a jövöben egyre több lesz a kétségbeesett ember , aki minden örültséget bevet, hogy pénzhez jusson és mentse a családját és akkor legalább csinálja stilusosan, Szépen, tagoltan, magyarul fogalmazza meg mondanivalóját, kovaköves flintát vigyen magával. De ha nem szeretné, hogy felismerjék a hangját beszéljen Gyözikéül vagy Pákóul, de akkor vigyen magával táblát amire a feliratot felhelyezi, hogy megértsék.

A bank biztos, hogy a bankrablásból is nyereséget a profitál. Másnap megint két forinttal több lenne a svájci frank amiért, a hitelesek 10 % al emelkedö tételeket tapasztalnak. A következö havi számlakivonaton megint egy újabb rejtélyes tétel fog szerepelni, amire természetes a banknak van már magyarázata, de nem is kell megmagyarázni, mivel általában, úgyse veszi észre senki. Öszintén szólva, anyámon kivül, ki böngészi át a számlakivonatát? Szóval tökmindegy kiraboljuk e bankot vagy sem, a pénzt úgyis elveszi a bank, szóval akkor meg minek?

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://orultelme.blog.hu/api/trackback/id/tr562605966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása