Időnként vannak olyan dolgok amiről legfeljebb csak álmodozhatunk életünk során, Pedig lenne egy pár hely, amit még jó lenne életünkben látni. Ezek a helyek, az én szubjektív listám.

2.Niagara Falls

A következő hely közelében laknak az idegenbe szakadt unokatestvéreim illetve az ők leszármazottai és mégse tudtam eljutni erre a csodálatos helyre. Talán egyszer sikerül ide eljutnom, bár számukra ez csak egy helyi látványosság és talán ha életükbe egy-kétszer mentek el ide, pedig alig 25 mérföldre laknak ide.
Niagara-vízesés két fő részből áll, amiket a Kecske-sziget választ el: a Patkó-zuhatag a határ kanadai oldalán és az Amerikai-zuhatag az amerikai oldalon. Szintén az amerikai oldalon található még egy kisebb, a Menyasszonyi fátyol-zuhatag, amit a Luna-sziget különít el. Nekem ez a hely a természet erejét demonstrálja és egyben az elmúlást is, mivel egyszer teljesen erodálódni fog ez a természeti látványosság.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://orultelme.blog.hu/api/trackback/id/tr942636597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása