HÁBORÚ!!!!!!

 2011.03.19. 20:42

A legszomorúbb az hogy már ok se kell egy háborúhoz. Gyakorlatilag bizonyos értelemben az iszlám világ szent tehenét támadták, rendkivűl agresszívan beavatkozva Líbia belügyeibe. Most öszintén szólva lázadók elfoglalnának három megyét, vagy lázadók kézre keritenének pár USA államot, szerinted, mosolyogva néznék?

Szerintem ez az egész lázadósdi, csak egy mesterségesen provokált cselekmény volt, külső beavatkozással.

Na most miért jó, hogy az EU kivívja az arab világ ellenszenvét? Jó aznekünk hoyg az araboka városainkba fogják hozni a háborút? Jó az nekünk ha az arabok elzárják az olajcsapokat? Jó az nekünk, hogy katonáinkat egy újabb soha véget nem érő háborúba küldik Idióta franciák mit képzelnek. Ha van eszük a NATO tag uniós országoknak, simán megtagadják a koaliciót, mert semmi szükség egy EU-Arab háborúra. Most akkor Líbia kit is támadott meg? Líbia mit is tett ami agressziót kiván meg? Kinek áll érdekében ez a háború? Vagy olajspekuláció? Jelenleg a résztvevő országok nem más mint egy pénzéhes modern technokrata, háborúra kiéhezett ragadozó. Most tényleg azt hsizik, hogy Líibia megijed és megadja magát. Na ebben Irakban és Afganisztánban is teljes tévedésben vannak. Jelenleg is súlyos harcok folynak Afganisztánban, egyolyan országban, amit soha, senki nem tudott meghódítani. Irakban meg szabályos ellenálló partizánháború folyik és szerintem ez vár az agresszorokra Líbiában is.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://orultelme.blog.hu/api/trackback/id/tr312754093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zolij 2011.03.19. 22:14:29

"Ha van eszük a NATO tag uniós országoknak, simán megtagadják a koaliciót, mert semmi szükség egy EU-Arab háborúra."
látom elkerülte a figyelmed, hogy nem kevés arab ország is beszállt a buliba, méghozzá a nyugatiak oldalán

Lekike 2011.03.19. 22:49:27

kettö az USA bábok
süti beállítások módosítása